Kako preveriti blokirano stanje na Whatsappu

Preverite stanje blokiranega v Whatsappu: Najboljša aplikacija za sporočanje, ki se uporablja po vsem svetu, je WhatsApp. S prijatelji in povezavami po vsem svetu lahko prek Wi-Fi pošiljate in prejemate sporočila ter vodite skupinske klepete. WhatsApp uporablja vašo brezžično povezavo Wi-Fi, namesto da uporablja mobilne podatke.

Whatsapp je zelo priročen za ljudi, ki jim je všeč zmožnost neposrednega sporočanja brez vseh dodatnih dodatkov. Zdi se in deluje čim bolj blizu običajnim SMS-om, vendar vam omogoča svobodo sporočanja prek WiFi-ja.

Nekateri uporabniki ugotovijo, da so poskusili sporočiti enega od svojih stikov, samo da bi ugotovili, da se ne odzivajo več. Obstaja nekaj možnosti, zakaj se nekdo v Whatsappu ne more odzvati. Lahko pa so precej zaposleni, so aplikacijo odstranili ali istočasno izbrisali svoj račun WhatsApp. Možno pa je tudi, da ste bili blokirani.

Nekateri kazalniki vam bodo omogočili, da veste, da ste blokirani v aplikaciji WhatsApp. V tem priročniku si bomo ogledali vse različne možnosti, da si ogledamo, če se vam je to zgodilo. Pridite, poglejmo si 'Kako preveriti blokirano stanje na Whatsappu'.

KAKO DELUJE BLOKIRANJE WHATSAPP

Uporabniki, ki ne komunicirajo z nekaterimi stiki, lahko te osebe blokirajo v nastavitvah aplikacije. Ko odprete aplikacijo in tapnete meni na desni strani aplikacije, kliknite Nastavitve.

Od tam se pomaknite navzdol do račun in kliknite na Zasebnost. Na tej strani se lahko dotaknete Blokirani stiki. Na desni strani tega boste videli ikono osebe, ki ima zraven znak plus. Ko kliknete na to, lahko dodate vsakogar s seznama stikov.

Če uporabnik blokira Whatsapp, ne bo več videl vrhunca sprememb, ki so skladne z blokiranjem.

KONTAKTNE INFORMACIJE MANJKAJO

Obstaja veliko indikatorjev ali znakov, da vas je nekdo blokiral na WhatsApp. Če pa stik ne prikaže njihovega nazadnje viden ali spletno stanje informacije, so vas morda blokirali.

Prav tako je dejavnik, če ste vi ali zadevna oseba posodobili svoje nastavitve zasebnosti. Če tapnete lastne nastavitve zasebnosti Last Seen, lahko to vpliva na to, kaj si želite ogledati.

Ko preverite svoje nastavitve zasebnosti in so si jih lahko ogledali drugi, zadnjič, ko ste se pogovarjali z njimi, pa so vidni njihovi stiki. Verjetno je tudi, da ste zdaj blokirani.

BREZ POSODOBITEV PROFILA

Drug znak je, da vaša slika profila in podatki niso več na voljo. Prav tako z aplikacijo ne morete videti njihovega spletnega stanja ali zgodb.

Ti znaki pomenijo, da ste bili blokirani ali pa je uporabnik odstranil svoj račun WhatsApp. Prav tako menite, da je morda konec, da prijatelj poišče račun z njihovo aplikacijo za sporočanje WhatsApp. Ko se profil pojavi, ste blokirani.

Prepričajte se tudi, da morate dodati, da si nekateri uporabniki ne morejo vzeti časa za posodobitev slike profila. Prav tako ne morejo posodobiti svojih dejavnosti. Če si ogledate profil, lahko pošljete sporočilo. Vendar pa je odvisno od kljukice, ki si jo ogledate, ko ste jo poslali, vam bo predstavilo, ali lahko komunicirate z njimi.

KONTROLE IN NJIHOV POMEN

Ste delili sporočila osebe in mislite, da je zraven le ena kljukica? To pomeni, da vaše sporočilo pošlje, vendar ga prejemnik ne more prejeti in prebrati. Tukaj je, kaj pomenijo ikone kljukic.

  • Ena siva kljukica: To pomeni, da je vaše sporočilo šlo skozi postopek pošiljanja, vendar ga še ne more dostaviti.
  • Dve sivi kljukici: Kljukica pomeni, da je bilo vaše sporočilo poslano tudi vašemu stiku.
  • Dve modri kljukici: Pomeni, da ga je prejemnik prejel in si ga ogledal.

Poskrbite, da je ob sporočilu poslana samo ena siva kljukica. Prav tako je dobra izbira, da ste na seznamu blokiranih te osebe. To pomeni, da sporočilo pošljete tej osebi, vendar ga iz kakršnega koli razloga ni mogoče dostaviti na njen telefon.

To se lahko zgodi tudi zaradi slabe wifi povezave, zato je najbolje, da mu zagotovite čas in pogled, če se kljukica spremeni.

KAJ JE VEČ (Preverite stanje blokiranega v Whatsappu)?

Druga neverjetna lastnost, ki jo ponuja WhatsApp, je zmožnost telefoniranja. Deluje kot običajni telefonski klici, poleg tega pa uporablja povezavo WiFi namesto celičnega sprejema. Ampak dobra stvar je, da so telefonski klici na WhatsApp popolnoma brezplačni.

Pomeni tudi, da če pokličete prijatelja, bo zazvonil in nanj odgovoril enako kot na kateri koli drug telefonski klic. Če ste iz kakršnega koli razloga blokirali, telefon zazvoni, preden se samodejno prekine. To je precej podobno, ko pokličete prijatelja, katerega telefon je izklopljen, in vas pošljejo neposredno na glasovno pošto.

Če pokličete stik na Whatsappu večkrat na različnih točkah dneva ali tedna. Vendar je to še en najboljši znak, da vas je ta posameznik blokiral. Za dodatno varnost preprosto poskusite poklicati drugo osebo, ki je v stiku s WhatsAppom.

DODAJ KONTAKT V SKUPINO

WhatsApp vam omogoča ustvarjanje skupin s stiki. Če izberete ustvariti skupino in poskusite dodati stik z napako. Prav tako so dobri znaki, da ste blokirani.

Ko vas oseba blokira, nato sporočilo Udeleženca ni mogoče dodati ali Dodajanja ni uspelo se prikaže in vas zaščiti pred klepetom s to osebo. Če si ogledate to sporočilo, to pomeni, da s tem stikom ne morete več komunicirati. Prav tako ga lahko pripišemo: blokirali so vas ali odstranili svoj račun.

Če ne gledate spletnega stanja, kontaktnih podatkov in jih ne morete dodati v skupinsko sporočilo, ki ga morda blokirate. Najpreprostejši način, da se prepričajo, da niso odstranili svojega računa, je, da drug uporabnik poišče svoj stik.

Zaključek:

Tukaj je vse o preverjanju stanja blokiranega v Whatsappu. Ste že kdaj blokirali koga na Whatsappu? Sporočite nam svoje misli spodaj. Za nadaljnja vprašanja in vprašanja nas obvestite tudi v spodnjem oddelku za komentarje!

Preberite tudi: